Chela Mag B6® Forte SHOT

Chela Mag B6® Forte SHOT

Magnez i gjeneratës së re në formë Bisglicinat.

Sasia

Description

Chela Mag B6® Forte SHOT është shtesë ushqimire me përmbajtje të magnezit të lëngshëm në formën e kelatit të aminoacideve Albion®, me përthithshmëri të lartë. Një dozë e vetme përmban- 375mg jone të pastra magnezi, të pasuruar me vitaminë B6.

Një ampulë Chela-Mag B6® Forte SHOT mbulon 100% të kërkesës ditore të trupit për magnez. Përdorimi i formulës inovative Liquid Technology lejon përthithjen e menjëhershme të përbërësve. E gjithë kjo në një ampulë 25ml, duke siguruar lehtësi të jashtëzakonshme përdorimi dhe mundësinë për ta përdorur atë në çdo kohë.

Hulumtimet shkencore, kanë vërtetuar se magnezi:

  • Ndihmon në funksionimin e duhur të muskujve,
  • Kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit nervor,
  • Merr pjesë në ruajtjen e funksioneve të duhura psikologjike,
  • Ndihmon në reduktimin e ndjenjës së lodhjes dhe rraskapitjes;
  • Merr pjesë në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm;
  • Merr pjesë në ruajtjen e ekuilibrit të elektroliteve;
  • Është i përfshirë në metabolizmin e duhur të energjisë dhe ndihmon në sintezën e duhur të proteinave.

Mënyra e përdorimit: 1 ampulë (25 ml) në ditë pas ushqimit ose nëse u është rekomanduar ndryshe nga mjeku juaj. Tundeni para përdorimit.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Ampulë / VRU

Magnez Bisglicinat në formën e kelait Albion®

375mg / 100%

Vitaminë B6

1,4mg / 100%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Chela Mag B6® Forte SHOT është shtesë ushqimore. Produkti përmabn 20 shishe me përmbajtje të lëngshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Përbërësit: ujë, magnez bisglicinat (Albion® magnezi aminoacid kelate), acid citrik, oksid magnezi – rregullues aciditeti, aroma, konservues – E 200, acesulfame K, sukralozë – ëmbëlsues, piridoksine hidroklorur (vit. B6), ngjyra: (beta-karote për aromë portokalli, ananasi); përzierje karotenash, kokineal (për aromën e qershisë).

top