Posted by alcedrixadmin

Chela-Mag B6 +D3 është shtesë ushqimore i cili përmban një formulë të magnezit shumë të absorbueshëme në formën e kelatit të aminoacidit Albical (magnez bisglicinat). Është i pasuruar me vitaminë B6, e cila bashkë me magnezin luan rol të rëndësishëm në proceset metabolike. Produkti përmban nivel të lartë të vitaminës D3 (2000IU). Përparësitë e Chela […]

Fatkeqësisht, shumë besojnë se deodorantët dhe antidjersit janë të gjithë të njëjtë dhe se të gjithë kanë të njëjtin efekt në djersitje. Kjo nuk është e vërtetë dhe veçanërisht për ata që vuajnë nga djersitja e tepërt, ndryshimi midis produkteve është i një rëndësie të madhe. Antiperspirantët përmbajnë një lloj kripe alumini, e cila kundërshton […]

Hulumtimet shkencore vërtetojnë se: Ekstraktet e manaferrës, lajmit dhe kamomilit, vitamina C (në fo rmën e acidit L-askorbik të mikrokapsuluar PureËay-C®), vitamina B6, zinku dhe seleniumi janë një kombinim përbërësish që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Së bashku ato përforcojnë dhe mbrojnë trupin. Për më tepër, ekstraktet e lajmit dhe kamomilit kanë një […]

Shumë prej nesh veshin këpucë pak a shumë gjatë gjithë ditës, në punë, në shkollë, gjatë udhëtimeve etj. Nëse dëshironi të shmangni djersitjen e këmbëve, shqetësimin për heqjen e këpucëve para të tjerëve, ngrirjen e këmbëve të ftohta të lagura gjatë dimrit ose prishjen e këpucëve të reja, elegante verore, Absolute Torr Wipe është zgjidhja […]

NADH, serine, CoQ10… Si mund t’ju ndihmojnë këta përbërës që të jeni më pak të stresuar dhe të shqetësuar? Stresi dhe ankthi varfërojnë gjëndrat mbiveshkore dhe ndalojnë prodhimin e disa neurotransmetuesve (si dopamina, serotonina dhe norepinefrina). Përveç këtyre pasojave fiziologjike, stresi dhe ankthi mund të ndikojnë negativisht në mirëqenien tonë dhe shëndetin tonë të përgjithshëm, […]

top